Rihannan vetoketju petti kesken keikan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme jo aiemmin tänään kuinka r&b-supertähti Rihanna yllätti amerikkalaiset aamuohjelman katsojat esiintymällä televisioidulla keikallaan New Yorkin maineikkaalla Times Squarella ilman housuja.

Nyt on ilmennyt, että esiintymisasussa oli muitakin ongelmia. The Sun -lehden saamien tietojen mukaan Rihannan vetoketju nimittäin petti vain muutamaa sekuntia ennen kyseisen keikan alkamista, ja lopulta suorassa lähetyksessä nähty keikka myöhästyikin hieman.

Lopulta supertähti joutui rauhoittelemaan koregrafioitaan, ettei vetoketju olisi pettänyt lopullisesti ja asu olisi pudonnut hänen yltään.

– Asuni! Olen hieman liian lihava juuri nyt. Asuni vetoketju petti selästä. He ilmoittivat että olen jo myöhässä, joten en enää ehtinyt korjata asua. Olisin halunnut kiinnittää sen, mutta en voinut, Rihanna kommentoi tapausta esityksen jälkeen.