Sairastumisen syy selvisi – heavylegenda Dio sairastui syöpään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maineikkaan Dio-yhtyeen keulahahmona tunnetuksi tullut ja viime vuosina Heaven and Hell -yhtyeessä musisoinut heavylegenda Ronnie James Dio on sairastunut syöpään. Häneltä on löydetty vatsasyöpä ja hoidot on aloitettu välittömästi.

– Ronniella diagnosoitiin alkuvaiheen vatsasyöpä. Aloitamme hoidot välittömästi Mayo-klinikalla. Tapettuaan tämän lohikäärmeen Ronnie nousee vielä lavalle, jonne hän kuuluu ja tekemään sitä mitä hän eniten rakastaa; esiintymään hänen faneilleen, artistin manageri-vaimo Wendy Dio kertoi artistin verkkosivuilla julkaistussa ilmoituksessa.

– Kiitos kaikille ystäville ja faneille ympäri maailmaa, jotka ovat lähettäneet hänelle onnentoivotuksia. Ne ovat todella auttaneet häntä nostamaan tunnelmaa. Kauan eläköön rock’n’roll ja kauan eläköön Ronnie James Dio, Wendy jatkoi.

Aiemmin tällä viikolla Dio ilmoitti joutuvansa peruuttamaan suosikkiyhtyeen Euroopan kiertueen bändin keulahahmon sairastumisen takia. Nyt sairastumisen syy on siis selvinnyt. Tuolloin Dion kerrottiin ainoastaan joutuneen sairaalaan.