Seksikkäimmät tyttökalenterit listattiin – lentoemännät vahvoilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla julkaistaan vuosittain tuhansia tyttökalentereita, joten tarjontaa riittää jokaiseen makuun, mikäli sellaisen haluaa seinälleen. Maineikas Pirellin kalenteri painii aivan omassa luokassaan tunnettuuden ja arvostuksen saralla, mutta nyt muut kalenterit on rankattu järjestykseen.

Naiskauneuteen keskittyvä Coed Magazine on julkaissut Pirellin lisäksi näkemyksensä myös muista maailman seksikkäimmistä tyttökalentereista ja julkaissut listan verkkosivuillaan. Katso lista ja kuvat tästä.

Listalla on mukana lukuisia julkkiskaunottarien omia tyttökalentereita, joissa poseeraavat muiden muassa Lucy Pinder, Cheryl Cole Vikki Blows, Gemma Atkinson ja Kim Kardashian. Lisäksi kärkikahinoihin on päässyt myös brändien ja lehtien omia kalentereita, kuten muiden muassa halpalentoyhtiö Ryanairin lentoemäntien, ravintolaketju Hootersin ja miestenlehti Nutsin kalenterit.