The Baseballs sai lisäkeikan Helsinkiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomeen maaliskuussa konsertoimaan saapuva The Baseballs -yhtye saa lisäkonsertin Helsinkiin. Lisäkonsertti päätettiin järjestää, kun maanantaina myyntiin tulleet maaliskuun konsertit Tampereella, Seinäjoella ja Helsingissä varattiin loppuun neljässä minuutissa. Lisäkonsertti järjestetään Tavastia-klubilla tiistaina 23. maaliskuuta.

The Baseballsin debyyttialbumia Strike! on myyty Suomessa jo yli 34.500 kappaletta ja se on tämän vuoden myydyin ulkomainen äänite. Albumi komeilee jo kolmatta viikkoa Suomen virallisen albumilistan ykkösenä. Myös yhtyeen ensimmäinen singlelohkaisu Umbrella on ollut kolme viikkoa Suomen virallisen single-, Lataus- ja radiosoittolistan kärkisijalla.

Kolmimiehisen The Baseballsin muodostavat laulajat Sam, Digger ja Basti. Keikoilla heidän mukanaan kiertää nelihenkinen taustayhtye.