Andy McCoy iskee takaisin: ”Chris on pervo seksiaddikti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisrokkari Andy McCoy on viime päivinä ollut otsikoissa, kun hänen uusi The Real McCoy Band -yhtyeensä menetti jäsenen, Foo Fighters -yhtyeestä tutun kitaristi Chris Shiflettin. Chris epäilee Rumba-lehdessä Andyn käyttäneen huumeita.

McCoy kiistää Rytmi-lehdelle antamassaan lausunnossa käyttäneensä huumeita viimeiseen kymmeneen vuoteen. Lisäksi sanasota jatkuu, sillä Andy kaataa täyslaidallisen bändinsä jättäneen kitaristin niskaan.

– Chris on pervo seksiaddikti ja täytyy muistaa, että hän itse on parantuva huumeiden väärinkäyttäjä, joka on ollut puolitoista vuotta puhtaana. Sellaiset ihmiset ovat fanaattisia ja heidän mielestään buranakin on huume, Andy lataa Rytmissä.

Lisäksi Andy paljastaa Chrisin pettäneen vaimoaan Helsingissä.

– Jäbällä on kolme lasta ja vaimo oli jättää Chrisin jo puolitoista vuotta sitten, ellei hän olisi lopettanut sekoiluitaan. Hänellä oli erään helsinkiläisnaisen kanssa joku romanssi ja tämä sama helsinkiläisnainen oli nyt viimeisen yön hänen hotellihuoneessaan, Andy lisäsi.