Andy McCoy tyrmää huumeväitteet: ”Koko juttu on täysin käsittämätön”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen rocklegenda Andy McCoy on tänään noussut otsikoihin, kun hänen uuteen yhtyeeseensä kolmen keikan ajan kuulunut Foo Fighters -kitaristi Chris Shiflett epäili Rumban haastattelussa Andyn käyttäneen huumeita.

Nyt Andy McCoy puolustautuu kitaristin esittämiltä väitteiltä toteamalla ettei ole käyttänyt huumeita enää kymmeneen vuoteen.

– Koko juttu on täysin käsittämätön. Siitä on nyt kymmenen vuotta, kun olen ollut viimeksi tekemisissä huumeiden kanssa. Ihmeellistä syyttää jostain sellaisesta, varsinkaan, kun ei ole nähnyt minun käyttävän huumeita, Andy kummastelee Rytmi-lehdelle antamassaan lausunnossa.

Lausunnossaan McCoy kertoo käyttävänsä kuitenkin voimakkaita reseptilääkkeitä taannoisen putoamisonnettomuutensa takia. Andy kertoi Rytmi-lehdelle, että todellinen syy Chrisin lähtöön yhtyeestä oli hänen vaimonsa, joka halusi miehen takaisin kotiin.