Barack Obama pelasti kalkkunan hengen – armonanomus meni läpi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa vietetään tulevana viikonloppina perinteistä Kiitospäivää, jonka perinteisiin kuuluu muiden muassa kalkkunan paistaminen ja syöminen. Presidentti Barack Obama on kuitenkin ilmoittanut säästävänsä hänen juhlapöytäänsä varatun Courage-kalkkunan hengen ja tyytyvänsä muihin ruokiin.

Keskiviikkona Valkoisessa talossa järjestetyn tilaisuuden yhteydessä Barack Obama vitsaili, että Couragen armonanomus oli saanut presidentin hyväksynnän.

– Olimme syödä tämän otuksen, mutta kiitos Malian ja Sashan, Courage tullaan säästämään tältä karmealta ja maukkaalta kohtalolta, presidentti kommentoi People-lehden mukaan.

Courage-kalkkuna siirretään nyt viettämään eläkepäiviään Disneylandiin, jossa se saa olla lauantaina järjestettävän paraatin kunniavieraana. Viimeksi parikymmentä vuotta sitten ensimmäinen presidentti Bush säästi myös kalkkunan hengen. Sitä ennen myös presidentti Kennedy oli tehnyt saman päätöksen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat