BB-Antti yllätti Kätlinin: ”Mitä jos Vappu olisi kiinnostunut sinusta?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon terassilla tapettiin tänään iltapäivällä aikaa jutustelemalla varsin levottomia. Ensin asukkaat miettivät toistensa voittomahdollisuuksia ja Esa paljasti ettei itse usko mahdollisuuksiinsa useammastakin syystä.

Asukkaiden mielessä kävi miltä tuntuisi, jos heitä olisi vastassa tyhjä studio.

– Olis kauheeta jos kukaan ei olis vastassa. Perhe on hylännyt ja kaikki on hylännyt. Siellä olis vaan tyhjä studio, Kätlin naureskeli.

– Eikä näy edes Vappua missään. Vappu ei kehtaa näyttäytyä mun seurassa. En tiedä jännittääkö Vappua mun tapaaminen. Pelottaa. Vai odottaakohan se mua innolla? Antti mietti ääneen.

– Jos sä heti rupeet puhumaan sille suklaanapista niin…, Kätlin aloitti.

– No en varmaan ala. Ei se varmaan… Tai ehkä se kysyykin siitä, mutta en ala mistään suklaanapeista puhumaan. Ehkä se Vappu alkaa ensin kyselemään. Mennään sillä linjalla mitä se kyselee. Muut kysellään muuta sit kulissien takana, Antti vastasi.

– Miten sä Kätlin suhtautuisit jos Vappu olisi kiinnostunut sinusta? Antti yllätti.

Kätlin purskahti heti nauruun, josta toivuttuaan hän vastasi Antin kysymykseen.

– En mä usko, että se olis mitenkään. Ei sitä koskaan voi tietää. En mä usko. Ai miten mä reagoisin? Mä rupeisin varmaan nauramaan. Vappu ei ole yhtään mun tyyppi. Se on kaunis nainen ja tollanen… Ei siinä mätä mikään, mutta se ei ole vaan mun tyypiä. Mä en tykkään naisellisista. Vappu on naisellinen.