BB-Kätlin tyrmäsi Ason: Antti on miehekkäämpi kuin sinä!

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -tuotantokauden alkupuolella toistuvasti miehekkyyttään todistellut BB-Aso sai tänään kylmää kyytiä Kätliniltä, kun finalistit keskustelivat miehekkyydestä. Meikkaava turkulainen on useampaankin kertaan todennut olevansa todellinen tosi mies, mutta Kätlin oli asiasta eri mieltä.

– Onko Antti sun mielestä miehekäs? Aso uskaltautui heikoille jäille.

– On se miehekkäämpi kuin sinä, Kätlin vastasi molempien miesten alkaessa nauraa.

– Miksi? Että hänkö ei sitn nypi? Aso ihmetteli viitaten kulmakarvojensa nyppimiseen.

– En mä tiedä. Ehkä siksi että hän ei panosta ehkä niin paljon ulkonäköön, Kätlin perusteli.

– Tostahan just selvisi ettei tossa ole mitään tasa-arvoa. Sähän katsot nyt allapäin toista ihmistä, toista miestä, sanotaanko ehostamisesta, kiihtynyt Aso selitteli hieman epäselvästi.

Tämän jälkeen Kätlin kertoi ettei halua tyrmätä miesten meikkausta tai ehostamista, mutta korosti ettei siitä ollut nyt lainkaan edes kyse.

– Mutta kun mun pitää sanoa että kumpi teistä on miehekkäämpi niin sitten mä sanon, että Antti sä oot miehekkäämpi. En mä tiedä mikä siinä on, mutta sussa on enemmän miehekkyyttä kuin Asossa. En mä halua sanoa negatiivisesti, Kätlin vahvisti Antille.

Aso sai kuitenkin lisää suolaa haavoihinsa kun hän tiedusteli Kätliniltä kumpi oli neitokaisen mielestä miehekkäämpi; hän vai Sami. Kätlinin mielestä Sami oli miehekkäämpi.