BB-Niko raivostui poliisille tappouhkauksistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -ohjelman edelliseltä tuotantokaudelta tuttu Niko Saarinen toimii nykyisin televisiokasvona muiden muassa Maikkarin chat-ohjelmassa. Taannoin hän teki rikosilmoituksen saatuaan IRC-Galleriassa runsaasti uhkauksia, joissa muiden muassa hänen henkeään uhattiin selvin sanakääntein.

Nyt Niko kirjoittaa viihdelehti Staran blogissaan, kuinka häneen otettiin eilen poliisin taholta yhteyttä, mutta ei aivan sellaisissa merkeissä kuin hän olisi odottanut. Tapaus oli nimittäin hänen mukaansa saanut yllättävän käänteen.

– Nyt kuitenkin asia sai sen verran yllättävän käänteen, sillä poliisien mielestä asia ei välttämättä menekkään läpi syyttäjälle. Mitä ihmettä? Minulle on kerrottu yksityiskohtaisesti miten minut tapettaisiin ja se videoitaisiin. On myös kerrottu että jos teen asiasta rikosilmoituksen tulee se olemaan “viimeinen tekoni” ja sakot kyllä maksettaisiin, mutta se ei jäisi siihen, Niko kirjoittaa.

Poliisin omien näkemysten esittely ei jäänyt tähän, vaan Nikon mukaan hänelle soittanut viranomainen meni jo asiattomuuksiin. Niko lainasikin kirjoitukseensa muutamia poliisin toteamuksia.

– ”Jos laittaa kuvansa galleriaan, pitää kestää kommentointia!” (kommentointi ja tappouhkaukset ovat kaksi eri asiaa?) “Jos uhkaukset ovat jo loppuneet, eihän tässä sitten miten hätää enää ole?” (tottakai se on loppunut, koska käyttäjä on poistettu galleriasta?) “Haluatko tälle asialle “mediahuomiota” ? ” (joo, tein tutkintapyynnön vain saadakseni huomiota?), Niko kirjoittaa.

BB-julkkis kertoi lisäksi purskahtaneensa itkuun puhelun jälkeen. Tänään hän aikoo tehdä seuraavan siirron asian suhteen.

– Asia ei tule jäämään tähän. Taistelen omien arvojeni puolesta. Ja minä en meinaa kadota mihinkään vain siksi että tuolla ulkona on muutama hullu, jotka totisesti tarvitsevat hoitoa.

Nikon blogi löytyy viihdelehti Starasta osoitteessa blogit.stara.fi/nikosaarinen/.