Esa A piilottanut tupakkaa BB-taloon?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa on tuotantokautta jäljellä enää neljä päivää. Tänään aamupäivällä Isoveli avasi varastohuoneen oven ensimmäistä kertaa peräti puoleksi tunniksi, jotta asukkaat saivat täydentää varastojaan.

Asolla oli heti mielessä tupakkavarastonsa täydentäminen, mutta pienen inventaarion jälkeen hän huomasi ettei täydentämiselle ollut aihetta. Keskustelun tiimellyksessä Esa kuitenkin paljasti tietävänsä BB-talossa olevan tupakkapiilon.

– 134 tupakkaa. Herranjumala, Aso ihmetteli tupakkavarastoaan.

– Riittääkö ne? On täällä muutamia varmaan muuallakin. Ainakin yhden tiedän suoraan. Slummin oven päällä, Esa yllätti Ason paljastuksellaan.

– Ai on piilotettu hätävaraksi? Aso ihmetteli.

– Ei nyt hätävaraksi, mutta tuolta löytyy, Esa vastasi myhäillen.

– Nää 134 riittää… Neljässä päivässä mulla menee ehkä 40. Sata jää ylimääräistä. Tässä on noin kuukauden tupakat mulle, Aso laski tyytyväisenä.

Tämän jälkeen finalistinelikko siirtyi keittiön pöydän ääreen nauttimaan aamiaista. Samalla Antti jäi kiinni Big Brotherin seuraamisesta ennen taloon astelemistaan, sillä hän osasi suoralta kädeltä kertoa Ninon turkin värin oikein. Aiemmin hän on kertonut, ettei ole seurannut ohjelmaa aiemmin.