Diili-Jethro tekee sen sittenkin – miljoonien kaupat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suositun Diili-ohjelman Suomen versiosta tunnetuksi tullut, mutta edellisessä jaksossa kisasta pudonnut Jethro Rostedt on tekemässä suuret kaupat, vaikka jäikin rannalle Hjallis Harkimon Sipoonranta-projektista. Tuoreimpien tietojen mukaan hän olisi nimittäin saanut jättimäisen toimeksiannon.

Aninkaisten Kiinteistövälityksen toimitusjohtajana siviilissä toimiva realityjulkkis on Seiska-lehden tietojen mukaan saanut mahdollisesti jopa 15 miljoonaan nousevan toimeksiannon, jota toteuttamaan hän joutuu palkkaamaan myös lisävoimia henkilökuntaansa. Kyseessä on vuonna 2011 valmistuvan kerrostalon asuntojen myynneistä.

– En halua puhua sopimuksen arvosta, koska se on liikesalaisuus. Mutta sen verran voin sanoa, että kysymys on erittäin merkittävästä kaupasta, Jethro Rostedt kertoo Seiskalle.

Viime aikoina julkisuudessa on puhuttu paljon myös Jethron Diili-ohjelmassa ostamasta autosta ja sen masentavasta hintakehityksestä. Miehen bisnekset vaikuttavat kuitenkin luistavan, sillä hän on avaamassa uusia toimistoja Tampereelle ja Helsinkiin.