Upea Matrix-kohtaus tehtiin Legoista

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Kymmenisen vuotta sitten Keanu Reeves nähtiin pääosassa supersuosion saaneessa Matrix-klassikkoelokuvassa ja myöhemmin vielä sen kahdessa jatko-osassa. Sittemmin Matrix on saanut paljonkin perillisiä ja uusia versioita enemmän tai vähemmän parodian muodossa.

Nyt näille kaikille on kuitenkin löytynyt mielenkiintoinen haastaja, kun Matrix-leffan kymmenvuotisjuhlan kunniaksi sen kuuluisa luodinväistely-kohtaus on toteutettu uudelleen Lego-palikoilla. Tanskalaisten lahja maailmalle taipuu yllättävän upeasti myös tähän muottiin. Katso video tästä tai artikkelin alta.

Videon tietojen mukaan sen tekemiseen käytettiin noin 440 työtuntia. Lego-palikoista on toki aiemminkin tehty vastaavia toteuteuksia, mutta ei ilmeisesti näin näyttävää. Taannoin esimerkiksi Jurassic Park sai lyhyen Lego-versionsa.