Pussycat Dolls hajosi? Virallista ilmoitusta odotetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu tanssiryhmä Pussycat Dolls on saanut listoille jo useampiakin hittikappaleita, mutta yhtyeen hajoamisesta on liikkunut vahvoja huhuja jo pitkään. Tänään New York Post uutisoi, että bändin jäsenet eivät ole enää väleissä keskenään.

Jo aiemmin vakavaa kitkaa ovat aiheuttaneet soolourille suunnanneet jäsenet, ja heistä erityisesti bändin keulahahmo Nicole Scherzinger. Bändin jäsen Melody Thonrton haukkui huhtikuussa Nicolen esiintymislavalla yhtyeensä keikalla ja kommentoi tilannetta myöhemmin myös lehdistölle.

– Nicolella on aina ollut ryhmän ulkopuolisia juttuja toisin kuin meillä muilla, vaikka meilläkin olisi haluja sellaiseen. Se on todella valtava ongelma, mutta olemme vielä iloisia ollessamme ryhmän jäseniä. En usko, että tulemme hajoamaan kovinkaan nopeasti. Olemme mukana niin kauan kuin asiat etenevät, Melody Thornton kertoi toukokuussa The Sun -lehdelle.

Nyt hajoaminen on kuitenkin amerikkalaislähteiden mukaan jo tosiasia, sillä ryhmän jäsenet eivät vastaa nykyisin edes toistensa puheluihin. Yhtyeen jäsenet eivät ole kuitenkaan nyt antaneet asiasta lainkaan tiedotetta tai muitakaan lausuntoja.