Rihannan uutuuslevyn nimi oli liian rivo

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maanantaina maailmanlaajuisesti uuden Rated R -nimisen albuminsa julkaissut r&b-tähti Rihanna joutui vaihtamaan albuminsa nimen viime metreillä, koska levyn alkuperäinen nimi oli liian rivo levykaupoille.

Alunperin levyn nimeksi oli määrä tulla Such A F****** Lady, mutta muutamat levykaupat tyrmäsivät idean levyn myymisestä noin räväkällä nimellä. Lopulta nimeksi valittiin samaan suuntaan viittaava, mutta selvästi kiltimpi Rated R, vaikka lopullinen nimi ei Rihannan itsensä mukaan edustakaan levyn kappaleita tarpeeksi osuvasti.

– Halusin antaa levylleni nimeksi Such A F****** Lady, mutta muutamat suuret levykauppaketjut eivät hyväksyneet sitä. Se oli kuitenkin työnimenä hetken aikaa, mutta jouduimme vaihtamaan sen Rated R -nimeen. Albumini on kyllä oikeastaan kuin elokuva, Rihanna kertoi The Sun -lehden mukaan.

Eilen Yhdysvalloissa uutisoitiin myös, että Rihanna saa uudenvuoden keikastaan puolen miljoonan dollarin palkkion. Hän nousee tuolloin lavalle Abu Dhabin Emirates Palace -hotellissa. Rihannan piti tehdä Lähi-Idän kiertue jo viime keväänä, mutta turnee peruuntui pahoinpitelyn takia.