Sophie Howard sai Britanniassa erikoisen nimityksen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden lopun lähestyessä päivittäin esitellään erilaisia äänestystuloksia myös viihteen ja naiskauneuden saralla. Britanniassa varsin suosittu Nuts-lehti on tiedustellut lukijoiltaan saarivaltion parhaita rintoja. Nyt kisan voittaja on jo ehditty jo julkistaa.

Britannian parhaat maitorauhaset löytyvät neitokaiselta nimeltä Sophie Howard, joka luonnollisesti myös poseeraa lehden tuoreimman teemanumeron kannessa ja sisäsivuilla niin alastomana kuin yläosattomissakin. Katso kuvat tästä.

26-vuotias Sophie Howard on Britanniassa varsin tunnettu glamour-malli, joka on poseerannut useita kertoja muiden muassa kolmossivun tyttönä sekä useiden miestenlehtien sivuilla. FHM-lehden brittiversion äänestyksessä hän sijoittui muutama vuosi sitten Maailman seksikkäimpien julkkisnaisten listalla sijalle 68. Sophie opiskelee parhaillaan yliopistossa mielenterveyshoitajaksi.