Poptähti buuattiin lavalta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilaulaja Speech Debelle joutui eilen illalla Lontoossa tukalaan tilanteeseen, kun hän yritti esittää Take That -yhtyeen kappaleesta oman rap-versionsa. Mercury-pystillä uusimmasta Speech Therapy -albumistaan palkittu laulajatähti buuattiin nimittäin esiintymisensä aikana poikabändin fanien toimesta lavalta.

Speech Debelle yritti esittää poikabändin vuonna 1993 julkaistusta Pray-kappaleesta oman näkemyksensä, mutta se ei ollut kuulijoiden mieleen. Nolous ei päättynyt vielä siihenkään, sillä yleisön buuauskuoron jälkeen Take Thatin kunniaksi järjestetyn tapahtuman juontajatkin haukkuivat esityksen.

Tilaisuudessa oli esiintymässä myös Take That -yhtyeen nykyinen kokoonpano, mutta tilaisuudessa oli juhlimassa myös sankka joukko brittiläisiä poptähtiä ja julkkiksia. Vain muutama päivä aiemmin Speech Debelle, oikealta nimeltään Corynne Elliott, ilmoitti jättäneensä levy-yhtiönsä, koska hänen levyjään ei toimitettu tarpeeksi kauppoihin albumin palkitsemisen jälkeen.