Tämän takia Esa A ei usko BB-voittoonsa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kisaa on enää neljä päivää jäljellä, kun finaaliviikon päivät ja tunnit lähestyvät loppuaan. Samalla asukkaat pohtivat kuumeisesti voittomahdollisuuksiaan ja arvailevat keskuudestaan voittajaa. Kisan ennakkosuosikki BB-Esa A yllätti tänään paljastamalla, ettei hän usko omiin voittomahdollisuuksiinsa.

Esa kertoi myös kolme syytä, joiden takia hän ei usko voittavansa kisaa ja 50.000 euroa. Hän ei esimerkiksi ole mielestään tarpeeksi viihdyttävä voittaakseen.

– No, kun tämä on viihdeohjelma. Minä olen ollut suurimman osan ajasta hiljaa. Joten viihdyttävyysaspekti ei ole kovin suuri, Esa A kertoi ensimmäisen syyn ja jatkoi vielä kahdella muulla.

– Jos ajatellaan ryhmädynamiikkaa, niin olen ollut eristäytyneenä ja ulkopuolisen oloinen. Tämä on myös näkynyt. Kolmantena syynä sanon, että mulla ei ole niin suurta taloudellista tarvetta ole voittaa. Mutta kyllähän se egoa hivelisi, jos voittaisin. Valehtelisin, jos väittäisin muuta, mies jatkoi.

Parhaillaan asukkaat makoilevat terassin tyynyillä ja muistelevan kuluneen kauden sääntörikkomuksista ja talon kuulutuksista.