Ashley Greene rintavana julkkisjuhlissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-elokuvan kaunotar ja Megan Foxin manttelinperijäksi nimetty Ashley Greene on noussut nakukuviensa jälkeen julkkiskaunottarien A-sarjaan ja neitokaisella pitääkin nykyisin kiirettä jokapäiväisten julkkisjuhlien parissa. Toissailtana hän osallistyi Maxim-lehden bileisiin New Yorkissa.

Hänet nähdään Maxim-lehden joulukuun numeron kannessa (katso kansikuva tästä), joten osanotto lehden bileisiin oli lähes velvollisuus. Varsin arkiseen asuun tällä kertaa pukeutunut tumma kaunotar oli monista muista supertähdistä huolimatta kuvaajien suosikkikohde, ja hänen asunsa kaula-aukko toi viihdelehtien mukaan Greenen parhaat puolet esiin. Katso kuvat tästä.

Aiemmin tällä viikolla Twilight-tähti kuvattiin The Late Night Show With David Letterman -ohjelman vieraana asussa, joka oli tyylikäs viimeksi 90-luvun alussa. Katso kuvat tästä. Räikeänpunaiseen jakkuun ja housuihin sekä mustavalkoraidalliseen kauluspaitaan pukeutunut kaunotar ei ollut tällä kertaa läheskään parhaimmillaan.