BB-Aso haluaa nähdä Kätlinin alastomana suihkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa vietetään viimeistä viikonloppua, kun sunnuntaina selviää kuluvan tuotantokauden voittaja, ja finalistitkin poistuvat viimein talosta reilun kolmen kuukauden jälkeen.

Finaaliviikko on sujunut varsin rauhallisissa merkeissä, sillä asukkailla ei ole ollut kovinkaan paljon tekemistä. Sitäkin enemmän he ovat kuitenkin päässeet tutustumaan toisiinsa syvällistenkin keskustelujen merkeissä. Erityisesti Aso on härnännyt Kätliniä tämän alastomuuden varjolla.

BB-Aso on nimittäin toistuvasti väittänyt nähneensä Kätlinin täysin alastomana karvattomine intiimipaikkoineen päivineen. Kätlin ei ole väitettä kuitenkaan uskonut. Samalla asukkaat pohtivat kuinka arkaluontoista materiaalia heistä onkaan ulkomaailmassa julkaistu ja kuka tätä materiaalia katselisi.

Aso ilmoitti haluavansa nähdä internetissä videot, joissa Kätlin on alastomana suihkussa. Videoiden katsomisen jälkeen hän lupasi soittaa neitokaiselle videopuhelun.

– Mä oon sun kaveri, et sä voi tehdä mulle noin, Kätlin vastasi.

– Voiks soittaa sulle videopuhelun, Aso naureskeli.

– Mä ajan saman tien Turkuun ja otan sun korvat käteen, nainen uhkasi.

BB-Esa A ei suostunut kommentoimaan lainkaan keskustelua. Hän kuitenkin kertoi, ettei luultavasti tulisi lainkaan tutustumaan moiseen videomateriaaliin, koska hänen tyttöystävänsä ei pitäisi siitä. Tämän jälkeen asukkaat epäilivät, että aivan kaikkea heistä ei televisiossa esitettäisi.