Candice Swanepoel tyylikkäissä glamour-kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yksi mallimaailman kuumista nousevista nimistä on tällä hetkellä Candice Swanepoel, joka on suomalaisillekin vielä täysin tuntematon nimi. Eteläafrikkalainen tuleva supermalli ikuistettiin taannoin esittelemässä vartaloaan uimarannalla.

Vaaleakutrinen ja ruskeasilmäinen Candice Swanepoel nähdään nyt näytävissä glamour-tyylisissä studiokuvissa, jotka eivät jätä juuri epäilyn varaa sille, etteikö neitokaisessa olisi ainesta tulevaisuuden tähdeksi. Katso kuvat tästä.

21-vuotias Candice Swanepoel löydettiin malliuralle 15-vuotiaana kirpputorilta, ja ura sai lentävän lähdön. Pian mallikaunotar koristikin jo muiden muassa Kreikan Vogue-lehden kansikuvaa. 16-vuotiaana hän tienasi kuvaussessioistaan jo 5.000 euroa päivässä. Sittemmin Swanepoel on poseerannut Niken mainoskampanjassa ja esitellyt catwalkilla muiden muassa Tommy Hillfigerin ja Victoria’s Secretin tuotteita.