Eminemin isäpuoli on biseksuaali

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hiphop-tähti Eminem haluaisi parhaillaan kovasti brittiläisen X-Factor -ohjelman tuomariksi, jotta voisi auttaa sikäläisiä hiphop-kykyjä nousemaan pinnalle. Nyt julkisuuteen on kuitenkin vuotanut vuorostaan paljastus rap-tähden perhepiiristä.

Eminemin kappaleissa lukuisia kertoja mainittu äiti Debbie Nelson on nimittäin ryhtynyt seurustelemaan biseksuaalin miehen kanssa. Suhteesta tekee mielenkiintoisen se, että kyseinen agenttina toimiva Neil Alpert on aiemmin yrittänyt haastaa äidin oikeuteen.

Oikeuskiista sai alkunsa, kun Nelson julkaisi pojastaan My Son Marshall, My Son Eminem -nimisen paljastuskirjan, ja Alpert halusi osuuden kirjan tuloista. Pariskunta tutustui toisiinsa kunnolla vasta oikeuskiistan tiimellyksessä, ja nyt he ovat jo kihlautuneet, Radar Online kertoo. Parin ystäväpiirin mukaan suunnitelmissa on nyt pienimuotoiset häät.