Joanna Krupa yläosattomissa koirien puolesta – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Siskokset Marta ja Joanna Krupa ovat viime aikoina nousseet otsikoihin erityisesti valokuvillaan. Puolalais-amerikkalaisia kaunottaria on viime aikoina kutsuttu amerikkalaislehdissä myös ”maailman seksikkäimmiksi siskoksiksi”.

Näyttelijänäkin jo useammissa elokuvissa nähty Joanna kisailee parhaillaan Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kilpailussa. Samaan aikaan hän poseeraa myös Playboy-lehden kannessa ja sisäsivuilla myös alastomana. Nyt linja jatkuu PETA-organisaation kampanjajulisteessa, jossa kaunotar nähtään yläosattomissa koiran kanssa. Enkelisiipisen Joannan repliikiksi on kirjoitettu ”Ole enkeli eläimille. Adoptoi aina. Älä koskaan osta.” Katso mainoskuva tästä.

Siskosten yhteiskuvia löytyy puolestaan tästä ja Joanna Krupan omia nakuposeerauksia tästä.

Maailman seksikkäimmäksi uimapukumalliksi muutama vuosi sitten äänestetty 30-vuotias Joanna Krupa teki ensimmäisen elokuvaroolinsa vuonna 2001 esiintyessään Blondin kosto -elokuvassa. Sittemmin hänet on nähty monissa muissakin elokuvissa ja televisiosarjoissa, kuten Las Vegas, CSI ja Scary Movie 4. Näyttelemisen lisäksi Joanna on poseerannut lukuisten tunnettujen lehtien kansikuvissa, joista mainittakoon esimerkiksi FMH, Maxim ja ENVY.