Jordanin lähtö katastrofi realityohjelmalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britannian seuratuin julkkistähti ja glamour-malli, povipommi Jordan, eli Katie Price, otti viime viikolla alkaneella tuotantokaudella jo toistamiseen osaa I’m a Celebrity… Get Me Out Of Here! -nimiseen realityohjelmaan. Hän jätti lopulta kuitenkin kisan kesken.

Brittikatsojat äänestivät inhokkijulkkiksensa kerta toisensa jälkeen suorittamaan mitä iljettävämpiä tehtäviä ja samalla savustivat povipommin ulos kisasta. Seitsemännen tehtävän saatuaan Katie Price nimittäin poistui Australian viidakossa sijaitsevalta kuvauspaikalta.

Samalla myös ohjelman yleisö poistui televisioruutujen ääreltä, sillä ohjelman katsojamäärä putosi yhdessä yössä huimat kaksi miljoonaa, eli peräti 20 prosenttia. Aiemmin sarja veti ruutujen ääreen noin kymmenen miljoonaa katsojaa, mutta kiinnostavimman kilpailijan lähtö teki lukuihin ilkeän loven.

Ohjelmaan osallistumisen oli määrä nostaa 31-vuotiaan Katie Pricen romahtanut suosio taas aikaisempiin huippulukemiin, mutta siinä projekti ei onnistunut. Jordan päätti nimittäin jäädä vielä Australiaan kuvaamaan uutta realityohjelmaansa sen sijaan että olisi palannut kotiin Britanniaan lastensa luokse. Näillä näkymin hän palaa lastensa luokse vasta sunnuntaina, eli melkein viikon viidakosta lähtemisen jälkeen. Jordanin kotiinpaluuta on viivyttänyt oman realitysarjan kuvaamisen lisäksi myös se, ettei Britanniaan lentävillä lennoilla ole ollut saatavilla tähden haluamaa matkustusluokkaa. Jordan nimittäin suostuu lentämään pitkiä lentoja ainoastaan ensimmäisessä luokassa.