Lomaterapiaa

Elokuvat · Stara.fi

Neljä tuttavapariskuntaa matkustaa ryhmäalennuksen houkuttelemina troopiselle paratiisisaarelle. Yhden pariskunnan toiveena on saada halkeileva liittonsa pelastettua, kun taas lopuilla mielessä on ainoastaan huvittelu ja rentoutuminen auringon alla.

Parisuhdeterapiaan erikoistuneen lomakeitaan erikoinen terapia-ohjelma on kuitenkin pakollista kaikille, joten pian jokaisen pariskunnan ongelmat kaivetaan esiin toinen toistaan omituisemman terapeutin avustuksella.

Lomaterapiaa on valitettavasti jälleen samaa vanhaa komedialle tyypillistä kaavaa noudattava elokuva. Elokuva menee siitä mistä aita on matalin, joten valkokankaan tapahtumat ovat ennalta-arvattavissa. Hyvät vitsitkin ovat harvassa, sillä leffassa keskitytään ilmiselvälle naurattamiseen. Kuluneet vitsinaiheet eivät vain enää jaksa juuri naurattaa.

Nimekkäitä näyttelijöitä sisältävä elokuva tuntuu aika ajoin tuskalliselta katsottavalta, sillä käsikirjoitus tuntuu jääneen hyvän idean tasolle. Tämän kliseisemmäksi ei jenkkikomedia taida enää päästä.

Genre: KomediaOhjaus: Peter BillingsleyPääosissa: Vince Vaughn, Malin Akerman, Jason Bateman, Kristin Davis, Kristen Bell, Jon Favreau, Faizon Love, Kali Hawk, Jean Reno, Tasha SmithEnsi-ilta: 27.11.2009Kesto: 1:55

Pisteet 2/5