Paris Hilton pukeutui verhoon?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Seurapiirijulkkisten kruunaamaton kuningatar Paris Hilton osaa kohahduttaa paljastavilla asuillaan kun hän niin haluaa. Joskus hänen asunsa eivät kuitenkaan tarvitse lainkaan ylimääräistä paljasta pintaa noustakseen viihdelehtien otsikoihin. Näin on käynyt tällä kertaa.

Paris Hilton bongattiin aiemin tällä viikolla shoppailureissulla Beverly Hillsissä. Puotikierroksen jälkeen autolleen suunnannut julkkistähti ikuistettiin myös valokuviin hänen kävellessään kulkupelilleen. Kuvissa huomio on kiinnittynyt erityisesti Hiltonin räväkkään lilasävyiseen mekkoon, joka muistuttaa etäisesti verhoa tai sohvakangasta. Katso kuvat tästä.

Viime viikolla Paris Hilton oli esillä, kun hänen äitinsä paljasti Fox Newsin haastattelussa tyttärensä halunneen nuorempana silikonirinnat, mutta hän ei niitä lopulta saanut. Nyt sekä perhe että Paris ovat tyytyväisiä siihen, että julkkistähti voi sanoa olevansa luomu.