Robbie Williamsin kosinta pelkkää pilaa

Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Poppari Robbie Williams kosi tyttöystäväänsä Ayda Fieldia australialaisen radiokanavan haastattelussa. Parhaillaan Australiassa uutta levyään markkinoimassa olevan tähden edustaja on kuitenkin jo ehtinyt kiistää parin kihlauksen.

Entinen Thake That -tähti oli 2dayFM-radiokanavan haastattelussa yhdessä tyttöystävänsä kanssa. Pariskunta joutui avioliittokeskusteluun haastattelijan kysyessä, oliko julkkisten kosinnoista kuuluisa Sydneyn kaupunki saanut jo Robbien kosimaan.

– Kenen kanssa haluaisit naimisiin? Tuletko vaimokseni?, Williams tokaisi tyttöystävälleen haastattelijan kommenttiin vastatakseen.

Hämmentynyt tyttöystävä vastasi Williamsin kosintaan myöntävästi. Williamsin edustaja kertoi kuitenkin myöhemmin, että kosinta oli lähinnä vitsi eikä lähes kolme vuotta seurustellut pariskunta ole oikeasti kihloissa.

Robbie Williamsin uusin levy Reality Killed The Video Star julkaistiin 9. marraskuuta. Levy on englantilaisen Williamsin kahdeksas soololevy.