Emilia Attias on bikinimallien uusi suosikki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mallimaailmaan tulee vuosittain muutamia uusia tulokkaita, jotka jäävät tähdenlentojen sijaan otsikoihin. Yhden heistä uskotaan nyt olevan argentiinalainen vaalea kaunotar Emilia Attias, joka on tehnyt aiemmin jonkin verran uraa myös näyttelijänä.

Nyt Attias on kuvattu poseeraamassa uimarannalla näyttäviin violetti-valkoisiin bikineihin sonnustautuneena. Verkkoon päätyneissä kuvissa hän keimailee kuvaajalle muiden muassa suihkun alla. Katso kuvat tästä.

Buenos Airesissa syntynyt 22-vuotias bikinimalli aloitti uransa, kun hänet kiinnitettiin vierailemaan Rebelde Way -ohjelmassa. Sittemmin rooli kutsuja muihinkin televisiosarjoihin ja vakioroolin suosittuun argentiinalaiseen Casi Angeles -sarjaan. Malliurallaan Emilia Attias on tähän mennessä poseerannut muiden muassa Maxim, Gente ja Gabo -lehtien kansikuvissa.