BB-Esan toivebiisi liian pelottava Kätlinille

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa finalistit ovat saaneet tällä viikolla kuulla omia toivekappaleitaan. Väliin on soitettu myös kappaleita, jotka eivät ole olleet kenenkään asukkaan toiveissa, ja ne ovatkin aiheuttaneet ihmetystä asukkaissa. Tänään äänentoistosta alkoi yllättäen soida ambient-musiikkia.

Kyseessä oli versio Jean Michael Jarren legendaarisesta Oxygene (Part I) -kappaleesta. Se aiheutti heti epätietoisuutta asukkaiden keskuudessa, sillä kukaan ei aluksi tunnustautunut sen toivojaksi. Lopulta asukkaat päättelivät, että kyseessä täytyy olla joku ihmeellinen versio Esan toivekappaleesta. Kätlin puolestaan pelkäsi ”avaruusmusiikkia”.

– Tää on varmaan sun biisi. Tää kuulostaa ihan Esan biisiltä. Tää on se Jean-Michael Jarre, eikö? Antti tiesi kappaleen esittäjän.

– Hyi tää on pelottavaa! Mä en halua nukkua ainakaan yksin, Kätlin säikkyi.

– Mä taidan nukkua ensi yön sohvalla, Esa vastasi.

– Tää oli ihan sikavarmasti sun biisi, Kätlin totesi varmana.

Väsymystään koko illan valitellut Kätlin kertoi haluavansa jo nukkumaan, vaikka parhaillaan on meneillään BB-talon viimeinen ilta. Huomenna asukkaat ovat tähän aikaan pakanneet tavaransa ja odottavat olohuoneessa innokkaasti finaaliviikon tuloksia.