BB-kisa tiukkenee – Esa menettänyt asemiaan

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -kilpailun tämän vuoden tuotantokausi päättyy huomenna sunnuntaina, kun kisan ja 50.000 euron palkinnon voittaja selviää suorassa lähetyksessä. Viihdelehti Staran gallupissa ennakkosuosikki on pysynyt samana, mutta hänen johtoasemansa on pienentynyt.

Viime sunnuntaina BB-Esa A oli Staran voittajaäänestyksen ykkönen, sillä hänen voittoonsa uskoi tuolloin peräti 55 prosenttia vastanneista. Kätlin oli toisella sijalla 29 prosentin kannatuksella.

Nyt tilanne kärkipäässä on hieman muuttunut, sillä tämän hetken tilanteen mukaan Esa on menettänyt hieman asemiaan ja Kätlin on puolestaan nostanut prosenttiosuuttaan. Esan voittoon uskoo nyt 52 prosenttia äänestäjistä ja Kätlinin voittoon 32 prosenttia.

{democracy:105}