Eminem haluaa X-Factor -tuomariksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu hiphop-tähti Eminem on ilmaissut halunsa olla mukana realityohjelmien saralla, vaikka hänen musiikkigenressään moisia ohjelmia ei yleensä kovin paljon arvosteta. Erityisesti supertähdellä on mielessään tuomarin pesti X-Factor -ohjelmassa.

Eminem on nyt paljastanut olevansa brittiläisen kykyjenetsintään keskittyvän ohjelmasarjan fani. The Sun -lehden mukaan Eminem on jo ottanut asian tiimoilta oma-aloitteisesti yhteyttä ohjelman luojaan ja päätuomariin Simon Cowelliin.

Tähän mennessä brittiohjelman tuomaristossa on nähty vakiokasvojen lisäksi muiden muassa Louis Walsh, poptähti Dannii Minogue ja brittimiesten taannoin maailman seksikkäimmäksi naiseksi äänestämä Cheryl Cole. Eminem ei heitä juuri arvosta.

– Ei millään pahalla nykyisiä tuomareita kohtaan, mutta sinne tarvitaan ihmisiä, jotka toimivat globaalisti ja jotka ovat platinaa myyviä supertähtiä. Kilpailijoita pitää valmistaa siihen mitä viihdebisnes todellisuudessa on ja millaisia paineita he joutuvat kohtaamaan, Eminem perustelee ”työhakemustaan”.

– Hiphop-artisti ei koskaan voita kilpailua ilman kaltaistani tuomaristossa. Britanniassa on monia erittäin lahjakkaita hiphop-artisteja, jotka tarvitsisivat mahdollisuuden breikata. Nykyiset tuomarit eivät kuitenkaan ole hiphopin asiantuntijoita.