Muotimogulin luksuslukaali myytiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Lähinnä suositusta vaatemerkistään tunnettu muotisuunnittelija ja liikemies Tommy Hilfiger on myynyt hulppean luksuskartanonsa. Connecticutissa sijaitseva lukaali vaihtoi omistajaansa 20 miljoonalla dollarilla.

Taannoin uutisoimme kuinka vararikkoon ajautunut näyttelijä Nicolas Cage joutui myymään useita talojaan pilkkahinnalla maksaakseen velkansa. Nyt myös Tommy Hilfiger on joutunut talouden taantuman uhriksi, sillä alunperin talon myyntihinta oli peräti kahdeksan miljoonaa dollaria suurempi kuin nyt toteutunut myyntihinta. Hilfiger osti talon 18 miljoonalla vuonna 2005.

Valtavassa asunnossa on asuintilaa yhteensä peräti 1.860 neliömetriä, joka sisältää muiden muassa kahdeksan makuuhuonetta ja yhdeksän kylpyhuonetta, 2.000 pullon viinikellarin, sisätiloissa olevan koripallokentän, saunan, vesiputouksella varustetun hierontahuoneen sekä yksityisen elokuvateatterin.