Vaimo hakkasi Tiger Woodsin ja onnettomuus huijausta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään maailman lehdistössä on uutisoitu laajasti, kuinka maailman menestynein golf-tähti Tiger Woods joutui kotinsa edustalla auto-onnettomuuteen ja loukkaantui. Nyt tiedot ovat tarkentuneet ja aikaisempi tarina on saanut mielenkiintoista lisäväriä.

Ensin Woodsin uutisoitiin loukkaantuneen vakavasti, mutta myöhemmin sairaalasta vahvistettiin hänen voivan hyvin. Nyt myös onnettomuuden tapahtumisesta on saatu lisätietoa. Julkisuuteen kerrottu mystinen auto-onnettomuus on TMZ-julkaisun saamien tietojen mukaan vain osa tapausta. Julkaisu kertoi nimittäin tänään, että Woodsin kasvoihin ilmestyneet vammat eivät aiheutuneet auto-onnettomuudesta, vaan vaimosta.

Ruotsalaissyntyisen vaimon Elin Nordegrenin kerrotaan pahoinpidelleen miehensä. Golf-tähden väitetään kertoneen poliisille, että vaimo oli suuttunut lehdistössä olleista pettämishuhuista ja pariskunta ajautui käsirysyyn. Vaimo oli lisäksi hakannut miehensä autoa useita kertoja golf-mailalla. Tämän jälkeen auto törmäsi vielä palopostiin. Lopulta Woods joutui käymään sairaalassa paikkaamassa kasvojaan. Joidenkin lähteiden mukaan vaimo hakkasi kuitenkin autoa mailoilla vain vapauttaakseen miehensä sen sisältä. Totuus selvinnee lähipäivinä.