BB-äänestys: Ennakkosuosikki selvillä – tulossa murskavoitto?

Big Brother · Elina Sipiläinen

Vuoden 2009 Big Brother -talon tuotantokausi lähestyy hetki hetkeltä loppuaan, sillä parin tunnin kuluttua talon finaalinelikosta yksi julistetaan kauden voittajaksi. 50.000 euron voittopotin vie jäljellä olevista kilpailijoista joko Kätlin, Esa A, Aso tai Antti.

Useiden netissä järjestettävien varjoäänestysten ääniharavaksi on osoittautunut Esa A. Talon alkuperäisiin asukkaisiin lukeutuvaa Esaa veikkaa voittajaksi myös Viihdelehti Staran lukijoista peräti 53 prosenttia.

Toiseksi eniten ääniä Staran äänestyksessä on tällä hetkellä kerännyt Kätlin. Kätlinin voittoa veikkaa 30 prosenttia lukijoista. Kolmanneksi eniten eli 16 prosenttia äänistä on kerännyt Aso ja vähiten eli ainoastaan yhden prosentin on saanut Antti. Yhteensä mielipiteensä voittajasta on antanut tällä hetkellä yli 4 420 lukijaa.

BB-kauden voittajan valinta näyttää siis ennakko-odotusten mukaisesti olevan kahden kauppa. Todellinen voittaja selviää kuitenkin vasta illan suorassa Big Brother -finaalilähetyksessä. Jos varjoäänestysten tuloksiin on yhtään luottamista, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyksiä.