BB-Aso myönsi löytäneensä itsensä BB-talossa

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talon jäljellä olevat neljä asukasta viettävät parhaillaan viimeisiä hetkiä talossa, sillä parin tunnin kuluttua koko BB-talo hiljenee ja loputkin asukkaat pääsevät vihdoin vapauteen. Talon tunnelma on tänään ollut haikea, sillä asukkaat ovat mietiskelleet paljon omia tuntemuksiaan. Varsinkin BB-Antti on koko päivän esittänyt muille finalisteille tiukkoja kysymyksiä kuluneen kauden herättämistä tunnelmista.

– Oletko varma, että olet erilainen ihminen ulkomaailmassa, kuin ennen tänne tuloa?, Antti kysyi Asolta aikaisemmin illalla.

– Olen, ihan erilainen. Tai mä sanon, täysin erilainen. Tai ehkä mä olen täysin samanlainen, mutta ajatukset on vähän muuttuneet, BB-Aso vastasi epämääräisesti Antin kysymykseen.

Aso esitti samalla Antille saman kysymyksen takaisin. Talossa vain kuusi viikkoa asunut Antti vastasi olevansa kokemusta rikkaampi, mutta muutoin sama ihminen kuin ennen taloon astumista. Miehen mielestä talossa olisi pitänyt asua kauemmin, jotta muutosta olisi ehtinyt tapahtua.

Antti sanoi myös olevansa sitä mieltä, että Asossa oli tapahtunut asukkaista eniten kokonaisvaltaista muutosta talossa olon aikana. Aso myönsi näin ehkä tapahtuneen.

– Varmaan, tai sitten ei. Ehkä mä en oo ollenkaan muuttunut. Mä oon ollu samanlainen, mut se on tullu selville mulle vasta täällä, Aso kiteytti ajatuksensa.

Finaalinelikko vetäytyi illalla vielä hetkeksi entiseen slummin makuuhuoneeseen fiilistelemään Isovelin heille järjestämän muistojen huoneen koostevideota. BB-Aso valitteli päänsä olevan edelleen kipeä eilisestä alkoholinnauttimisesta, mutta odottavansa kuitenkin jo innolla mahdollisia finaalinjälkeisiä jatkobileitä.