BB-voittaja selvisi – Aso korjasi potin!

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kuluvan vuoden Big Brother on vihdoin saamassa päätöksen. Hetki sitten talon viimeiseksi asukkaaksi jäi yllättäen BB-Aso. Samalla hänestä tuli koko BB-kauden voittaja ja 50.000 euroa rikkaampi. Aso otti voittonsa vastaan yllättyneenä. Järkyttyneen oloinen mies ei ollut uskoa voittoaan todeksi.

Yli 3 kuukautta Espoon Kivenlahdessa sijaitsevassa BB-talossa asunut 24-vuotias Aso kuului talon alkuperäisiin asukkaisiin. Ason voitto tuli pienoisena yllätyksenä, sillä mies ei pärjännyt ennen finaalia järjestetyissä varjoäänestyksissä. Finaalin voittajaksi veikkailtiin ennen finaalia useissa eri äänestyksissä 29-vuotiasta Esaa. Iranilaissyntyinen Aso osallistui vuonna 2008 myös Mr. Finland -finaaliin.

Big Brotheria on Suomessa nähty nyt yhteensä viisi tuotantokautta. Aikaisempien kausien voittajat ovat Perttu Sirviö, Sari Nygren, Sauli Koskinen sekä Anniina Mustajärvi.