BB-voittaja selvisi – Aso korjasi potin!

Big Brother Viihdeuutiset · Elina Sipiläinen

Kuluvan vuoden Big Brother on vihdoin saamassa päätöksen. Hetki sitten talon viimeiseksi asukkaaksi jäi yllättäen BB-Aso. Samalla hänestä tuli koko BB-kauden voittaja ja 50.000 euroa rikkaampi. Aso otti voittonsa vastaan yllättyneenä. Järkyttyneen oloinen mies ei ollut uskoa voittoaan todeksi.

Yli 3 kuukautta Espoon Kivenlahdessa sijaitsevassa BB-talossa asunut 24-vuotias Aso kuului talon alkuperäisiin asukkaisiin. Ason voitto tuli pienoisena yllätyksenä, sillä mies ei pärjännyt ennen finaalia järjestetyissä varjoäänestyksissä. Finaalin voittajaksi veikkailtiin ennen finaalia useissa eri äänestyksissä 29-vuotiasta Esaa. Iranilaissyntyinen Aso osallistui vuonna 2008 myös Mr. Finland -finaaliin.

Big Brotheria on Suomessa nähty nyt yhteensä viisi tuotantokautta. Aikaisempien kausien voittajat ovat Perttu Sirviö, Sari Nygren, Sauli Koskinen sekä Anniina Mustajärvi.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat