Samantha Fox päätyi pitkästä aikaa kuviin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa aivan äskettäin keikkailemassa käynyt ja saman tien Australian viidakkoon suosittua brittiläistä realityohjelmaa kuvaamaan suunnannut kasaritähti Samantha Fox pudotettiin kisasta toissapäivänä.

Lähinnä jättimäisistä rinnoistaan 80-luvulla tunnetuksi tullut Touch Me -hitin esittäjä kertoi viidakosta päästyään haluavansa oikopäätä kylpyyn yhdessä lesbokumppaninsa Myra Strattonin kanssa. Naisystävä olikin jo odottamassa povipommia Australian Kultarannikolla sijaitsevassa loistohotellissa.

43-vuotias Samantha Fox poseerasi samalla tuoreissa lehtikuvissa. Niissä ei kuitenkaan ole kovinkaan paljon jäljellä sitä seksipommia, joka ihastutti reilut parikymmentä vuotta sitten miehiä ympäri maailmaa. Sen sijaan Fox näyttää nykyisin lähinnä mieheltä. Katso kuva tästä.