John Travolta kammoksuu vaimonsa seksikohtauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin poikansa tapaturmaisesti menettänyt John Travolta on paljastanut, että jotkut hänen näyttelijävaimonsa Kelly Prestonin rooleista ovat olleet miehelle liian vaikeita sulattaa. Hänen on nimittäin vaikea käsitellä mustasukkaisuuttaan esimerkiksi vaimon seksikohtausten aikana.

Kelly Preston on kuvannut seksikohtauksia muiden muassa Tom Cruisen ja Kevin Costnerin kanssa. Travolta myöntää, että oli rankkaa nähdä oma vaimo sängyssä Hollywoodin kuumimpien komistusten kanssa. Tämä siitä huolimatta, että pariskunta on ollut naimisissa jo peräti 18 vuoden ajan.

Poikkeuksen teki kuitenkin Old Dogs -elokuva, jossa vaimo nähtiin yhdessä Robin Williamsin kanssa. Hän on Travoltan perhetuttu, joten rakkauskohtaukset oli helpompi sulattaa.

– Olen ollut mustasukkainen monista hänen vastanäyttelijöistään. En pitänyt siitä kun hän rakasteli Tom Cruisen kanssa. Enkä myöskään siitä kun hän oli Kevin Costnerin kanssa elokuvassa Love Of The Game. Sitä oli rankkaa katsella. Robinin kanssa se oli helpompaa, koska jumaloin Robinia, John Travolta kertoi KSN-julkaisun mukaan.