Kätlin tyrmäsi Ason housuissa olevan ”kuumemittarin”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa finaaliviikon meno on ollut kaikesta rauhallisuudestaan huolimatta aika-ajoin varsin levotonta ainakin juttujen osalta. Tänään päättyvässä kisassa nähtiin jälleen eilen Ason ja Kätlinin kaksimielistä sanailua.

Kesken muiden puheiden BB-Aso ilmoitti olevansa halukas tarjoamaan neitokaiselle elvytystä ja kuumeen mittausta. Kätlin ihmetteli ehdotusta, koska hän ei ollut mielestään lainkaan kipeä. Aso paljastikin, ettei hänen mittauksensa liittyisi mitenkään kuumeeseen.

– Tätä ei mitata kainalosta, tää on erilainen tikku, Aso totesi naureskellen.

– Sä oot törkee! Kätlin vastasi ymmärrettyään ehdotuksen.

Kätlin veti lopulta kuitenkin pidemmän korren, sillä hän kuittaili miehelle siitä ettei tämä ollut kehdannut koko kauden aikana esitellä housuissaan olevaa varustustaan talon naisille. Aso jatkoi härnäämistään, jolloin Kätlin vaati saada nähdä miehen ”kuumemittarin”.

– No mutta mitataanko se kuume? Aso yritti vielä.

– Avaa ne housut! Et uskalla kuitenkaan, Kätlin yritti yllyttää miestä.

Aso ei taaskaan lämmennyt Kätlinin ehdotuksille ja hän pyysikin pian kukkien kera anteeksi ehdotustaan mitata Kätlinin kuume omalla mittarillaan.