Rihanna Staralle: Pukeutumiseni tekee ihmiset vihaiseksi!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu r&b-tähti Rihanna julkaisi maanantaina uuden Rated R -nimisen pitkäsoittonsa. Muiden muassa Russian Roulette -singlen sisältävä levy pitää Rihannan parhaillaan kiireisenä. Viihdelehti Stara tapasi supertähden äskettäin New Yorkissa.

Laulajatähti kertoi haastattelussa muiden muassa pukeutumisestaan ja antoi myös muotivinkkejä. Samalla hän kuitenkin totesi, että jotkut ihmiset eivät pidä hänen pukeutumisestaan. Kaikki eivät pidä tähdestä, jonka imagoa on viety viime aikoina selvästi räväkämpään suuntaan. Rihanna ei kuitenkaan lähde pyytelemään anteeksi mitään.

– Imagoni on hyvin seksikäs ja sellainen minä kai sitten vain olen. En pukeudu tietyllä tavalla miellyttääkseni jotakuta. Oikeastaan se tapa, jolla pukeudun tekee monet ihmiset vihaiseksi. Minä vain haluan pukeutua niin, koska sellainen minä olen, Rihanna kertoi Staralle.

Rihannan koko haastattelu julkaistaan huomenna maanantaina.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat