Alessandra Ambrosio tihkuu seksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon viime vuosina äänestetty brasilialainen supermalli Alessandra Ambrosio sai kuluvan vuoden elokuussa perheenlisäystä, kun hän synnytti perheeseen Anja Louise Ambrosio Mazur -nimisen esikoisen.

Tämän jälkeen 27-vuotias huippumalli teki mahdollisesti jopa jonkinlaisen maailmanennätyksen palattuaan vain viikkojen kuluttua takaisin kameroiden eteen. Nyt hän poseeraa DT-lehden kannessa ja sisäsivuilla näyttävissä bikinikuvissa. Katso kuvat tästä.

Erityisesti Sports Illustrated -lehden uimapukunumerosta ja Victoria’s Secret -mallinakin tunnetuksi tullut kaunotar on viime aikoina poseerannut myös alastomana esimerkiksi Bruno-leffahahmon kanssa. Alessandra valittiin tänä vuonna AskMen.com -sivuston äänestyksessä maailman kuudenneksi haluttavimmaksi naiseksi. Jamie Mazurin kanssa seurusteleva Alessandra tuli tutuksi Victoria’s Secret -mallina. Häntä on kutsuttu myös “mallimaailman tulevaisuudeksi” ja uudeksi Tyra Banksiksi. Varsinaista näyttelijänuraa kaunotar ei ole tehnyt, mutta hänet nähtiin cameo-roolissa James Bond -leffa Casino Royalessa.