Brittany Murphyn kauhun hetket lentokentällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Useissa menestyksekkäissä Hollywood-elokuvissa näytellyt Brittany Murphy on nykyisin naimisissa Simon Monjackin kanssa. Toissapäivänä pariskunta joutui kokemaan kauhun hetkiä Los Angelesissa.

Monjack jouduttiin nimittäin kiidättämään sairaalaan iltapäivällä suoraan Los Angelesin kansainväliseltä LAX-lentokentältä, jonne hänen lentonsa saapui Puerto Ricosta, TMZ uutisoi. Julkaisun mukaan Brittany ei halunnut lähettää miestään sairaalaan, mutta ensihoitajat olivat eri mieltä.

Hieman ennen kolmea iltapäivällä laskeutuneella lennolla ollut Monjack oli lähes tiedottomana ensihoitajien saapuessan hänen luokseen. Murphy kertoi hoitajille epäilevänsä astmakohtausta, mutta ammattilaiset uskoivat kyseessä olevan jotain vakavampaa. Sairauskohtaksen syy ei ole tiedossa.