Jessica Biel tunnusti: ”Olin ongelmateini!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin poptähti Justin Timberlaken kanssa avoimessa suhteessa seurusteleva näyttelijäkaunotar Jessica Biel tuli aikoinaan tunnetuksi Seitsemäs taivas -televisio-ohjelman merkeissä myös Suomessa.

Tässä sarjassa Jessica Biel näytteli kilttiä kotityttöä, mutta todellisuudessa hän oli varsin toisenlainen tapaus. Neitokainen on nimittäin nyt itse kertonut olleensa varsinainen ongelmateini.

Tuoreessa Planet 51 -animaatioelokuvassa ongelmaisen 15-vuotiaan Neera-teinitytön ääniroolissa kuultava Biel totesi voivansa samaistua hyvin roolihahmoonsa, sillä hän tunnusti olleensa nuorempana kapinoiva ja vahvat mielipiteet omaava neitokainen. Hän kertoi roolistaan Independent-lehdelle.

– Luulen, että yritin vain luoda sellaisen ihmisen, jollainen itse olin 16-vuotiaana. Olin silloin luottavainen, mutta epävarma. Elokuvantekijät tuskin tiesivät tätä minusta, mutta olin hyvin samaistunut hahmooni, koska kokeilin itse rajojani vanhempieni ja koko maailman kanssa, Jessica kertoi lehdelle.