Rihanna: ”En siis ollut niin alasti!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna kiertää parhaillaan maailmaa uuden Rated R -nimisen albuminsa merkeissä. Suomeen saakka neitokaisen promokiertue ei yllä, joten viihdelehti Stara tapasi hänet äskettäin New Yorkissa.

Rihanna kertoi muiden muassa nykyisestä tyylistään. Hän kertoi pukeutuvansa nykyisin kunnolla, mutta pitävänsä yllään kuitenkin seksikkäitä alusvaatteita. Uuden singlensä kannessa hän poseeraa kuitenkin yläosattomissa ja Young Jeezyn kanssa tehdyn Hard-singlen kannessa asu on varsin paljastava.

– Oikeastaan minulla on siinä päälläni Alexandre Vauthierin trikooasu. Se nousi hyvin korkealle sivuilta ja siinä oli vähän myös olkatoppausta. Asu oli erittäin matala edestä ja hädin tuskin peitti haaravälini. Mutta ne olivat kyllä tarpeeksi peitossa! Kannesta saa sivunäkymän, joten siitä ei näe, että vartaloni on peitossa. En siis ollut niin alasti, Rihanna kertoo Staralle.

Myös Wait Your Turn -kappaleesta tehty musiikkivideo herätti taannoin hieman erimielisyyksiä.

– Olen tehnyt seksikkäämpiäkin videoita. Mielestäni Wait Your Turn on yksi helpoimmin lähestyttävimmistä videoistani, jossa kyse on enemmän huppareista, farkuista ja saappaista. Kaikki on enemmän katumuodin tyylistä, päinvastoin kuin Umbrella-videossani, jossa olen alasti hopeanvärisen maalin peitossa.