Vappu Pimiä paljasti: Jätän BB-juontajan pestin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Eilen loppuneen Big Brother -tuotantokauden sunnuntailähetysten juontajana toiminut Vappu Pimiä kertoi eilen jättävänsä ohjelman. Hän ehti juontaa ohjelmaa viiden vuoden ajan. Ensi kaudella Big Brother Talk Show -ohjelman suoria sunnuntailähetyksiä juontaa siis uusi henkilö.

Tämän vuoden tuotantokauden päätteeksi Vappu vahvisti tiedot ohjelman uudesta tuotantokaudesta, mutta ilman häntä.

– Aika aikaansa kutakin. Kun yhden oven sulkee, niin toinen avautuu, niin se vaan on, Vappu kertoo Maikkarin viihdeuutisille.

Tiedon paljastaessaan kyyneleitä vuodattanut Vappu Pimiä ei tehnyt päätöstään kiireisesti, vaan ilmoitti asiasta jo aikaisemmissa neuvotteluissa.

– Tulen aina olemaan kiitollinen Big Brotherille ja Metronomelle siitä että he nostivat minut tähän asemaan. Viime vuoden finaalin jälkeen minulta kysyttiin, haluanko jatkaa tehtävässäni. Silloin sanoin, että tuleva kausi on viimeiseni, Vappu kertoi.