Elisabetta Canalisin bikinipeppu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nykyisin lähinnä George Clooneyn tyttöystävänä tunnettu näyttelijäkaunotar Elisabetta Canalis on bongattu viettämässä aurinkoista vapaapäivää rantatunnelmissa Puerto Vallartassa sijaitsevan Clooneyn huvilan liepeillä.

Neitokainen oli pukeutunut rantaelämää varten violetteihin bikineihin, joiden alaosaa hän nosteli kerta toisensa jälkeen ylemmäksi. Häntä kuvanneet paparazzit keskittyivätkin pääasiassa takapuolen kuvaamiseen. Katso tulokset tästä.

31-vuotias italialainen Elisabetta Canalis tunnetaan mallina ja näyttelijänä sekä Hollywood-tähti George Clooneyn tyttöystävänä. Kotimaassaan hän on suosittu televisiokasvo, joka on näytellyt myös muutamien elokuvien sivurooleissa. Hänen suosituin pestinsä oli kuitenkin Striscia La Notizia -ohjelmassa vuonna 2007. Nykyisin Canalis juontaa MTV-kanavalla Total Request Live -ohjelmaa.