Katie Price avautui erostaan: ”Raskaampaa kuin avioero”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Peter Andren kanssa taannoin likaisen avioeron läpikäynyt povipommi Jordan, eli Katie Price, erosi viime viikolla myös tuoreemmasta miesystävästään. Katie ilmoitti erosta televisio-ohjelmassa, vaikka mies oli lentänyt varta vasten Australiaan kosimaan povipommia.

31-vuotias Katie Price jätti realitysarjan kuvaukset kesken, ja sitä seuranneessa haastattelussa hän kertoi haluavansa olla nyt yksin. Nyt Jordan on kommentoinut eroa brittilehdistössä ja kertonut sen olevan hänelle raskaampaa kuin taannoinen avioero.

Kommentin uskotaan kuitenkin olevan ainoastaan tuorein sivallus ex-miehen suuntaan. Samalla hän väläytti mahdollisuutta jatkaa suhdetta aikaisemmasta ilmoituksestaan huolimatta.

– Olin todella rakastumassa tähän mieheen, enkä voi muuttaa tunteitani yhtäkkiä, joten en voi sulkea pois mitään vaihtoehtoa väliltämme. Jostain ihmeen syystä tunnen oloni haavoittuneemmalta nyt kuin silloin kun erosin Petestä, Katie kertoi Hello-lehdelle.