Keeley Hazell riisui kaiken

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman haluttavimpien naisten listalla äskettäin viiden parhaan joukkoon mahtunut glamour-malli Keeley Hazell on noussut nopeasti brittitähtien a-sarjaan. Hänen tekemisiään ja kuviaan seurataan nykyisin myös toisella puolella Atlanttia.

Pari viikkoa sitten Keeley riisui yläosansa ja poseerasi nakuna PETA-eläinsuojelujärjestön mainoskampanjassa monien muiden kaunottarien tapaan. Nyt neitokainen on poseerannut vieläkin rohkeammin, eli alastomana, Loaded-lehden sivulla. Katso kuvat tästä.

Lontoossa syntynyt 22–vuotias Keeley Hazell tuli tunnetuksi kolmossivun tyttönä ja sittemmin hän aloitti myös varsinaisen glamour-malliuran. Hänen julkinen urasa alkoi kuitenkin jo 17-vuotiaana, kun Daily Star -lehti valitsi hänet Beach Babe -kilpailun voittajaksi. Tuolloin hän oli vielä liian nuori poseeratakseen kolmossivulla. Vuonna 2008 hän siirtyi malliuralta myös laulajaksi ja julkaisi ensimmäisen singlensä Voyer.