Mariah Carey poltti miljoonan neljässä päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu poptähti Mariah Carey lukeutuu maailman menestyksekkäimpien laulajien joukkoon, ja nyt hän on todistellut varakkuuttaan huimalla shoppailureissulla Lontooseen.

Uuden Memoirs Of An Imperfect Angel -nimisen levyn äskettäin julkaissut Mariah Carey laittoi sileäksi noin miljoona euroa neljässä päivässä ja yössä. Moinen shoppailu on harvinaista jopa supertähdille.

Summa sisälsi seurueen lennot Lontooseen ensimmäisessä luokassa sekä maineikkaan The Dorchester -hotellin kokonaisen kerroksen vuokraamisen. Hotelliin paloi rahaa noin 280.000 euroa. Lisäksi vuokratut Bentley ja Rolls-Royce -autot maksoivat noin 15.000 euroa. Myös hotellin VIP-alue piti olla koristeltu valkoisilla kukilla ja valkoisella lattialla, joista tuli huimasti lisäkuluja. Shampanja ja muu tarjoilu maksoivat yli 300.000 euroa.