Odottamaton käänne povipommi Katie Pricen suhdesotkussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Povipommi Katie Price on läpikäynyt kuluneen vuoden aikana rajun ja riitaisan avioeron poptähti Peter Andresta. Neitokainen on sivaltanut ex-miestään mediassa kaikin mahdollisin tavoin, ja samalla hän on romahduttanut oman suosionsa pohjamutiin.

Aiemmin Britannian parhaaksi julkkisäidiksi äänestetty povipommi äänestettiin tänä vuonna maan surkeimmaksi julkkisäidiksi. Äskettäin hän yritti nostaa suosiotaan realityohjelman avulla, mutta sekin projekti kariutui pahasti ja päättyi lopulta keskeytykseen. Nyt hän on tehnyt odottamattoman ehdotuksen ex-miehelleen.

Glamour-mallin kerrotaan tehneen Andrelle tunteikkaan puhelun, jonka aikana hän pyysi anteeksi käytöstään. Samalla hänen kerrotaan ehdottaneen pariskunnan palaamista yhteen, The Sun uutisoi.

– Hän kertoi Peterille ettei pysty lopettamaan hänen ja yhteisen elämän ajattelemista. Katie kertoi jopa haaveilleensa hänestä öisin ja heränneensä aamuisin surullisena siihen, ettei Peter olekaan hänen vieressään, lehden lähde kertoi.

Viime viikolla Katie Price erosi uudesta poikaystävästään Alex Reidistä, joka tunnetaan naistenvaatteisiin pukeutuvana vapaaottelijana.